Сонцезахисний поживний крем SPF 40, 30 мл
Сонцезахисний поживний крем SPF 40, 30 мл
Сонцезахисний поживний крем SPF 40, 30 мл
Сонцезахисний поживний крем SPF 40, 30 мл

Сонцезахисний поживний крем SPF 40, 30 мл

3.8 33 5
426грн
Цена:
+

Сонцезахисний антивіковий зволожуючий крем містить СПФ нового покоління, поєднуючи в собі надійний захист та комфорт у використанні. Формула дозволяє крему швидко вбиратися та легко розподілятися по шкірі, не забиваючи пори та не залишаючи слідів, що є абсолютним бонусом для проблемної шкіри. При висиханні крем стає невидимим і відмінно підходить для використання під макіяж.

Формула містить зволожуючу арганову олію, олію ши, і незмінно надійну гіалуронову кислоту, завдяки чому крем притягує та ефективно утримує вологу в шкірі, роблячи її пружною та ніжною.

Антиоксидантні властивості олій у поєднанні з вітаміном Е посилюють сонцезахисні властивості крему та захищають шкіру від впливу вільних радикалів.

Щоденне використання крему здатне забезпечити повноцінний догляд за шкірою за всіма важливими напрямками: захист від УФ-променів та вільних радикалів, зволоження та живлення шкіри.

Склад

AQUA (WATER), BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, LITHOTHAMNION CALCAREUM EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN) FRUIT EXTRACT, CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDES, EMULSIFYING WAX, CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERYL MONOSTEARATE, SORBITAN STEARATE, GLYCERYL STEARATE, PANTOTHENIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, ALLANTOIN, GLYCERIN, CARBOMER, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

Спосіб застосування

Використовуйте щодня вранці як завершальний етап догляду. Не є водостійким.

Відгуки

(19)

2023.05.31
Класний крем, мені на 100% підійшов (шкіра чутлива, суха). Але було б круто мати на вибір і більший об’єм. Бо 30 мл вистачає ненадовго, якщо користуватися кожен день, а інколи і двічі на день.
[Відповісти]

2023.04.09
Який саме сонцезахист використаний?
[Відповісти]

2022.06.30
Крем чудовий, а от дозатор просто жах: дико незручний, постійно тупить і треба багато разів клацати, щоб хоч трошки крему вийшло. В кінці кінців тріснув і зламався. Побажання замінити цю баночку на більш зручну з кришкою, бо це суттєво впливає на бажання купляти. Але спф бомба, знахідка за свої гроші
[Відповісти]

2022.06.27
Дуже подобається крем. Замовляла цей собі, і легкий спф для мами
Різниці в "тяжкості" на шкірі не помітила ні я ,ні мама. Обидва доволі легкі і не обтяжують шкіру. Цей дає достатньо зволоження на відміну від їншого, для моєї сухої шкіри він 100% більше підходить.
Упаковку треба міняти, я маю відкручувати баночку и лізти туди дерев'яними паличками, бо: 1.крем дуже густий щоб йти по трубці, 2. Трубка не дістає до дна. За ~5 тижнів щоденного використання залишилось в баночці 1/3 приблизно, може трохи більше. Крему подібно трохи на все лице і шию, макіяж лягає добре. Замовляю такий ще раз і собі, і мамі, хоча в неї нормальна/жирнувата шкіра він їй сподобався більше.
[Відповісти]

2022.06.18
Крем хороший. Баночка з дозатором не підходить для такого густого крему. Постійно треба розкручувати та набирати, бо він не опускається на дно.
[Відповісти]

2022.06.13
Со своей функцией справляется отлично, действительно защищает от солнечных ожогов. Использовала его на пляже и не обгорела. Плюс, мне понравилось то, что крем идет и для ежедневного использования, что сэкономило мне деньги на дневной крем)))
[Відповісти]

2022.05.30
Засобом дуже задоволена - для комбі шкіри пори не забиває, сильно не жирнить. порівняно з ділянками шкіри де ним не мазала - сонцезахисні властивості виправдовує на тверду п’ятірку) Проте наскільки класний крем, настільки ж невдала для нього баночка. Через щільну текстуру засіб у флаконі не стікає на дно, тому дозатор-помпу доводиться відкручувати і через пара таких відкручувань злітає різьба - після чого взагалі неможливо закрутити флакон( буду брати ще, але будь ласочка зробіть що-небудь з тою баночкою
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.