Оновлююча сироватка з ретинолом, 10 мл

Оновлююча сироватка з ретинолом, 10 мл

4.3 83 5
Цена:
358грн
398грн
+

Сироватка глибоко живить шкіру вологою та вітамінами, при цьому легко вбирається, дозволяючи шкірі дихати. Еліксир ефективно усуває появу зморшок, надає шкірі пружності та м'якого сяйва.

 

Підходить для: всіх типів шкіри, схильної до втрати пружності та появи вікових змін, також для тих, хто вперше хоче спробувати ретинол і не зіткнутися з побічними ефектами.

 

Переваги:

  • Має глибоку зволожуючу дію, запобігає зневодненості та сухості.
  • Стимулює процеси оновлення, сприяє відновленню пружності та гладкості шкіри.
  • Сприяє вирівнюванню рельєфу та запобігає появі вікових змін.
  • Важливою особливістю сироватки є правильний баланс жирних кислот, що дозволяє поживним речовинам проникати глибоко в шкіру, а не просто розподілятися на її поверхні.

 

Основні компоненти:

  • Ретинол (вітамін А) – єдиний засіб із науково-доведеною здатністю утворювати новий колаген. Його омолоджуюча дія на шкіру унікальна і не має аналогів, оскільки, ця речовина стимулює вироблення колагену вашою власною шкірою, тобто абсолютно природним способом не вдаючись до штучних замінників. Таким чином, отриманий, якісніший колаген значно підвищує пружність шкіри, помітно розгладжує зморшки та вирівнює тон.
  • Наступним важливим активним компонентом у складі сироватки є жирні омега-кислоти. Наша шкіра не здатна виробляти їх самостійно, але в той же час потребує їх, оскільки нестача жирних кислот здатна викликати сухість, лущення та старіння шкіри. Комбінація з Омега 3 (альфа-ліноленова кислота), Омега 6 (лінолева) та Омега 9 (олеїнова) кислот чудово впливає на шкірний покрив: Борються із запальними процесами, вугровим висипом та акне, Насичують шкіру вологою та вітамінами, Активізують вироблення гіалурону та відновлюють захисний бар'єр
  • на 100% натуральний склад, не містить силіконів, парабенів та шкідливих синтетичних добавок.

 

Які результати? Разом зі Skin Renewal Retinol Serum ви зможете заповнити нестачу корисних речовин у вашій шкірі, ефективно усунути зморшки та сліди акне, надати шкірі пружність та м'яке сяйво.

 

Склад

CAMELLIA JAPONICA (CAMELLIA) SEED OIL, VACCINIUMMACROCARPON (CRANBERRY) SEED OIL, BORAGO OFFICINALIS (BORAGE) SEED OIL, SQUALANE, OENOTHERABIENNIS (EVENING PRIMROSE) SEED OIL, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) SEED OIL, SCLEROCARYA BIRREA (MARULA) SEED OIL, ADANSONIA DIGITATA (BAOBAB) SEED OIL, RETINOL PALMITATE, TOCOPHEROL.

Спосіб застосування

Нанесіть на вологу очищену шкіру 2-3 краплі сироватки та розподіліть по всій поверхні. Виключіть використання сироватки у період вагітності та грудного вигодовування.

Відгуки

(64)

2024.03.19
Я довго мучилась з акне, яке раптово пішло у загострення. Потім почала користуватись вашим кислотним тонером і сироваткою, зволожувати кремом з пробіотиками та регулярно робити маски: з AHA, ВНА і з каламіном. На останніх фотографіях період коли я вже місяць користувалась ретинолом і вашим вітаміном с. Щастя немає меж)
[Відповісти]

2023.12.27
Ретинол мій мастхев. Сироватка масляна, але легка. Гарно розподіляється по шкірі і вбирається, не залишаючи жирності. Чудово йде під крем. На ранок шкіра виглядає просто чарівно.
[Відповісти]

2023.08.16
Дуже велика концентрація ретинолу. Періодично використовую сироватку і знову, і знову отримую червоні плями на обличчі наступного дня (
[Відповісти]

2023.01.06
Дуже класний продукт! Користуюсь більше місяця) Наношу на очищену шкіру, злегка зволожену термальною водою, щоб була волога. 4 краплі і потім скребком гуаша робою масаж по відповідним лініям. Результат просто супер)
Це не та форма ретинолу яку треба поступово вводити в догляд і потім ще шкіра образить декілька неділь))) однозначно буду замовляти ще!
[Відповісти]

2022.12.15
Яка концентрації ретинолу?
[Відповісти]

2022.05.06
Після одного тижня користування даної сироватки, мені подобається стан моєї шкіри. Зволожена, гладка.
Сироватка легко вбирається. Не викликає дискомфорту.
Я задоволена. Дякуб!
[Відповісти]

2022.02.18
Мені сироватка підійшла. Наношу наніч декілька раз на тиждень. Зранку шкіра зволожена, розрівняна та сяє.При нанесенні є маслянистий ефект, але він зникає за 15-20 хв. Декілька крапель вистачає на все обличчя та шию, тому вистачить надовго. Зранку обовязково використовую крем з SPF.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 ... 9
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.

Гарно доповнюють