Ультра-легкий крем-гель з сечовиною, 30 мл

Ультра-легкий крем-гель з сечовиною, 30 мл

4.17857 56 5
394грн
Цена:
+

Принцип дії ZERO GRAVITY простий і ефективний - він проникає прямо в роговий шар, де ефективно вбирає та утримує воду, забезпечуючи тривале та природне зволоження.

ZERO GRAVITY містить у складі такий цінний актив як сечовина, який відомий завдяки своїй рідкісній особливості – одночасному м'якому відлущуванню та зволоженню шкіри. Завдяки сечовині та своїй легкій, майже невагомій текстурі, ZERO GRAVITY легко проникає у роговий шар шкіри, проводячи за собою колаген та гіалуронову кислоту.

Крем-гель чудово підходить для денного використання. За рахунок таких потужних природних антиоксидантів як екстракти чорної смородини, ромашки та липи крем допомагає створити власний захисний механізм та підтримувати природний ліпідний бар'єр, що захищає шкіру від вільних радикалів та перешкоджає впливу ультрафіолету.

Склад

AQUA, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF GEL, UREA, GLYCERIN, ALLANTOIN, CHAMOMILLA EXTRACT, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT, BLACK CURRANT (RIBES NIGRUM) EXTRACT, CARBOMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, FERULIC ACID, CERAMIDE NP, CERAMIDE EOP, TITANIUM DIOXIDE (SUNSCREEN GRADE), PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Спосіб застосування

Нанесіть крем м'якими масажними рухами на завершальному етапі догляду. Використовуйте не більш 2 разів на день.

Відгуки

(68)

2024.03.22
Класний крем, великий плюс за ніжний запах, так як в мене алергія на віддушки. Якби була більша баночка - взяла б зразу більшу. Результат бачу відразу, хоча більшість кремів мені не впитуються і стоять годинами, а шкіра ніби не дихає. Тому цей точно буду замовляти ще
[Відповісти]

2023.11.27
Гарний крем. Приємна консистенція та запах. Зволожує, пом'якшує шкіру.
[Відповісти]

2023.09.21
Прийшов крем в іншому пакуванні.
Замість обіщаних 40 мл всього 30 мл
Це не ок + ввод в оману споживача (м'ко висловлюючись)
[Відповісти]

2023.07.15
Чи плануєте ви щамінити тару на більш зручну?
[Відповісти]

2022.11.10
До самого крему питань немає, а от баночка на мій погляд не дуже вдала. Виглядає стильно та зручно, має не звичайний формат як більшість кремів, це велий плюс. Але, коли крем закінчується і більше не виходить через помпу, відкривши баночку розумієш, що в середині ще його багато, а дістати можливо його тільки методом колупання, що не зовсім зручно(
[Відповісти]

2023.02.04
Согласна на все 100!!!! Именно это и хотела написать.
Это самая ужасная тара из Вашей линейки!
Пол банки крема колупаю лопаткой...фе(
Зато, я в восторге от ваших алюминиевых труб для масок.
Ещё бы ЭКО крышку к ним и
[Відповісти]

2022.11.18
Згодна на 100%

З цими баночками з помпами - проблема. В мене зламалася через 2 неділі використання.
[Відповісти]

2022.06.21
відмінний, ніжний запах, добре лягає на шкіру, немає після вживання відчуття маски, але при цьому насправді зволожує, лущення в області носа та губ пройшло за 3 дні
[Відповісти]

2022.06.18
У мене (комбі шкіра) після нанесення крему шкіра червоніла, у племінниці теж. Віддала крем сестрі, у неї наче нормально.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 ... 9
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.

Гарно доповнюють