М’який гель для вмиваня з водою трояни та єкстрактом ромашки, 150 мл

М’який гель для вмиваня з водою трояни та єкстрактом ромашки, 150 мл

4 25 5
329грн
Цена:
+

Гель для вмивання містить м'які ПАР, які ефективно очищують поверхневі забруднення, і сквалан, який дозволяє засобу проникнути в пори і очищати шкіру зсередини.

Легкий, безпечний, і ефективний засіб для вмивання, який впорається з макіяжем, окисленим себумом і залишками камедогенної косметики, не залишивши при цьому відчуття стягнутості.

Склад

WATER, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, ALOE BARBADENSIS (ALOE) LEAF JUICE, SODIUM METHYL OLEYL TAURATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, SODIUM OLIVOYL GLUTAMATE, PANTHENOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, LACTIC ACID, AROMA (PERFUME), ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість гідрофільного масла на суху шкіру. Помасажуйте 20-30 секунд, змийте теплою водою. Якщо хочеться більшого очищення, можна додатково вмитися гелем для вмивання або пінкою.

Відгуки

(20)

2024.03.20
Дуже хороший гель, брала не менше чотирьох разів. Гарно очищує і видаляє всі залишки макіяжу після гідрофільної олії/міцелярки. Зовсім трохи є стягнутість після вмивання, але відчуття чистоти та гладкості шкіри ДУЖЕ приємне та освіжаюче. Обожнюю його запах і текстуру, піниться не прям сильно, але мені достатньо. Єдина проблема для мене це об'єм банки(150 мл). Витрачається продукт якось швидко і кожен раз платити за доставку додатково не дуже вигідно. Вигідніше купити півлітри, як у Сераве. Якщо буде більший об'єм, то з радістю продовжу користуватись.
[Відповісти]

2024.02.08
Купую вже втретє. У мене комбінована шкіра і цей гель підійшов мені ідеально, користуюся зазвичай один раз на день. Дуже зручна упаковка, беру із собою у всі поїздки. Витрата теж дуже економічна, зазвичай маленької краплі вистачає нормально спінити і щоб вистачило на все обличчя. Загалом раджу всім у кого комбі шкіра, дуже добре очищує, і при цьому не сушить.

[Відповісти]

2023.09.09
Сушить і стягує шкіру ( суха, чутлива з розацеа шкіра)
[Відповісти]

2023.04.26
Хороших базовий гель для вмивання з ледь відчутним запахом.
[Відповісти]

2023.01.24
В описі гелю для вмивання - гідрофільна олія
[Відповісти]

2023.01.26
Дякуємо, виправили.
[Відповісти]

2024.02.08
не виправили
[Відповісти]

2022.07.31
Чи підходить для жирної та комбі шкіри?
[Відповісти]

2022.06.21
Мне гель понравился, очень мягкий, без запаха и липкости. Флакон с дозатором, удобно пользоваться мокрыми руками. Умываюсь утром и перед сном пока что на протяжении шести дней, разница уже есть немного. Кожа на Т-зоне меньше жирнится, поджили прыщики, новых не появилось. Сразу наношу крем, кожу не стягивает. Пока все нравится, посмотрим, что будет дальше.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.