Тонер з AHA-кислотами для очищення та оновлення шкіри, 175 мл

Тонер з AHA-кислотами для очищення та оновлення шкіри, 175 мл

3.94737 38 5
339грн
Цена:
+

Тонер відлущить ороговілі клітини, в результаті чого шкіра виглядатиме свіжішою і молодшою, а також допоможе вирішити проблему дрібних акне, чорних цяток і неглибоких зморшок.

 

Підходить для: шкіри схильної до жирності, комбінованої, проблемної шкіри.

 

Переваги:

  • Глибоко відлущує та стимулює процеси оновлення клітин.
  • Сприяє розгладжуванню рельєфу та звуженню пор, а також вирівнюванню тону шкіри.
  • Перешкоджає запальним процесам, знімає почервоніння.

Основні компоненти:

  • AHA кислоти активно відлущують ороговілий шар клітин шкіри, запускають процес оновлення, сприяють вирівнюванню тону та текстури шкіри.
  • Сік алое має пом'якшувальну, зволожуючу та заспокійливу дію, регенерує та знімає почервоніння.
  • Гіалуронова кислота глибоко зволожує шкіру, зберігаючи вологу всередині, перешкоджає зневодненню та сухості, а також сприяє збереженню гладкості та пружності шкіри.

Склад

AQUA (WATER), ALOE BARBADENSIS (ALOE) LEAF JUICE, GLYCERIN, LACTIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, RIFOLIUM PRATENCE (CLOVER) EXTRACT, GLYCOLIC ACID, ALLANTOIN, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, BAMBUSA VULGARIS, VINCA MINOR, ZINGIBER OFFICINALE ROOT, SYMPHYTUM OFFICINALE, SCHIZANDRA CHINENSIS, ARCTOSTAPHYLOS UVA URSI LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PROPOLIS OIL EXTRACT, POLYSORBATE 20, XANTHAN GUM, PARFUM (AROMA), ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Спосіб застосування

Нанесіть тонер на ватний диск та протріть обличчя. Використовуйте засіб одразу після вмивання для отримання максимального результату.

Відгуки

(52)

2024.03.21
Більше року назад раптово з'явилося загострене акне, від якого нічого не допомагало, особливо зимою та весною від холоду тільки гірше.
В лютому замовила пінку, тонер з АНА кислотами, сироватку з АНА та ВНА кислотами, кавовий скраб, маску з центели та рожевої глини, гідрофільну олійку.
Результат за місяць-півтора ну просто вражає. Надалі буду замовляти ще крем та тонер з пробіотиками. Ваша лінійка просто неймовірна!
[Відповісти]

2024.03.18
Замовляю вже не вперше, але такого ще не було. Тонер протікає, я часто в розїздах, і як мені його брати з собою?? Дуже незадоволена, зробіть будь ласка щось із цим
P.S. Судячи з того як він був запакований, співробітники в курсі даної проблеми
[Відповісти]

2024.03.21
Поліна, нам дуже шкода, напишіть нам, будь ласка, ми зробимо заміну. Деяка кількість кришок останньої партії дійсно виявились неналежної якості. Ми вже зробли все необхідно, щоб вирішити цю проблему.
[Відповісти]

2024.02.21
Отримала тонер, який на 1/4 витік в коробку через погану тару!
Складно оцінити продукт , а от пакування і тару я оцінила, дуже дякую !
Інші продукти теж всі були в тонері, ну як так ? Перегорнула кришку в низ , кришка протікає.
[Відповісти]

2024.01.22
Користуюсь тонером, шкіра після нього неймовірна, дуже подобається! Мабуть це найкращий засіб, який в мене коли небудь був, дійсно дієвий та ефективний.
[Відповісти]

2024.01.16
Користувалася вашим набором для проблемної шкіри + сироватка з АНА ВНА кислотами і маска з рожевою глиною та каламіном. В перші два тижні користування було загострення (повилазили запалення які були під шкірою), потім з часом шкіра почала ставати більш чистою. На фото результат користування виключно вашими продуктами протягом трьох місяців.
[Відповісти]

2023.11.19
Вітаю.
Підкажіть, будь ласка, з чим найкраще поєднувати даний тонер? Наприклад з якою сировоткою та маскою? Дякую!
[Відповісти]

2023.07.20
Тонік чудовий, лице дуже ніжне і дійсно немає жодних запалень. Доочищає обличчя дуже добре, я навіть спину протирала, коли було запалення. Наступного дня все пройшло. Лице зволожене і сяюче з середини.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.