Цяткова сироватка проти акне з каламіном та сіркою, 10 мл
Цяткова сироватка проти акне з каламіном та сіркою, 10 мл
Цяткова сироватка проти акне з каламіном та сіркою, 10 мл
Цяткова сироватка проти акне з каламіном та сіркою, 10 мл

Цяткова сироватка проти акне з каламіном та сіркою, 10 мл

3.43 60 5
Цена:
259грн
288грн
+

Точковий двофазний засіб проти запалень з каламіном спрямований на активне загоєння та усунення вогнищ запалень.

Підходить для: жирної та проблемної шкіри

 

Переваги:

  • Має антибактеріальний ефект, стимулює процеси загоєння, заспокоює подразнені ділянки.
  • Допомагає знизити неприємні відчуття та свербіж, зменшує почервоніння та перешкоджає появі плям постакне.
  • Залежно від стадії розвитку прищика може повністю погасити запальний процес чи прискорити дозрівання гнійничка.

Основні компоненти:

  • Саліцилова кислота відлущує ороговілі клітини шкіри, стимулює клітинне оновлення, надає антимікробну дію, нормалізує pH шкіри та роботу сальних залоз, покращує колір обличчя.
  • Ефірна олія чайного дерева є ефективним антимікробним і загоюючим засобом. Нормалізує роботу сальних залоз та вироблення шкірного себуму, зменшує жирний блиск.
  • Каламін має заспокійливу дію, сприяє зняттю подразнень та почервонінь.

 

Склад

ALCOHOL DENAT, AQUA (WATER), CALAMINE, GLYCERIN, METHYLSULFONYLMETHANE, SALICYLIC ACID, PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, PROPENADIOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE EXTRACT, CITRUS UNSHIU (SATSUMA MANDARIN) PEEL EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT EXTRACT.

Спосіб застосування

Не струшуючи флакон занурте ватну паличку, щоб вона просочилася обома фазами засобу. Нанесіть засіб на проблемні ділянки. Використовуйте на ніч на очищену суху шкіру як завершальний етап догляду.

Відгуки

(15)

2023.10.11
Замовила цей продукт і була дуже здивована, що він так швидко працює! На низу баночки є рожева глина а на верху якась рідина. Я беру чисту паличку, занурюю в рідину дістаючись глини, мажу на прищ і він дуже гарно підсихає та загоюється. Однозначно рекомендую, це вже моя друга покупка.
[Відповісти]

2023.09.28
Классное средство для локальной борьбы с высыпаниями. Как только вижу, что есть намек на прыщик – мажу этой штукой; запах немного серный, но не критично. Главное, что помогает! Очень эффективно на ночь намазать и уже к утру воспаление меньше.
[Відповісти]

2023.09.05
Використовую сировату вдень, коли працюю вдома. Діє не на всі висипання. Якщо це підшкірний прищ, то не допомогає. Але досить часто виручає, за день може добре підсушити та зупинити подальший розвиток прищика
[Відповісти]

2023.08.24
Засіб добре підсушує прищики та допомагає із запаленнями. У складі є спирт, каламін, сірка, саліцилова кислота та олія чайного дерева, кожен інгредієнт спрямований на боротьбу з акне, а всі разом вони мають досить потужний єфект. Наношу точково, жодних негативних реакцій на шкірі не було. Не обсипається, проте краще ним користуватися на ніч, а вранці змивати, оскільки нанесений засіб має ярко рожевий колір. 
[Відповісти]

2023.08.15
Чудовий продукт і дійсно виконує те, що обіцяє! Підсушує прищі буквально за ніч. Добре спрацював на моїй чутливій проблемній шкірі. Аромат спирту присутній і мабуть через нього при використанні відчуваю легке печіння, але воно швидко проходить. Упаковка зручна, користуюся ним щодня!
[Відповісти]

2023.07.11
Ця штука дійсно допомагає. Наношу одразу ж, як тільки намічається висипання чи прищ, не треба чекати довго, поки вже все повилазить. Як мінінмум він згашує запалення і швидше все проходить
[Відповісти]

2023.07.08
Дуже хороший засіб від прищів. Раніше не користувалася таким і вирішила спробувати. Маленькі прищики загоюються за ніч. Якщо раніше глибокі прищі були по 2-3 тижні, то після користування чим засобом стали проходити набагато швидше. І ще засіб дуже добре знімає зуд. Якщо ще не користувалися то дуже раджу. Баночка засобу ну дуже маленька, але я робила міні ватні палички з зубочистки і вати і мені вистачило надовго. Я задоволена. Буду брати ще
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.