Легкий крем з пробіотиками та скваланом, 30 мл
Легкий крем з пробіотиками та скваланом, 30 мл
Легкий крем з пробіотиками та скваланом, 30 мл
Легкий крем з пробіотиками та скваланом, 30 мл

Легкий крем з пробіотиками та скваланом, 30 мл

4.14167 24 5
419грн
Цена:
+

Наша шкіра - це розумна екосистема, в якій існує більш ніж один трильйон бактерій. Всі вони безперервно працюють над тим, щоб наша шкіра була здоровою, красивою та захищеною. Але найчастіше, впливаючи на шкіру, ми вторгаємося в екосистему, порушуємо і руйнуємо її, від чого починаємо відчувати різні проблеми від проявів сухості, зневодненості та передчасного старіння до надмірної жирності та акне.

З посиленням впливу зовнішніх факторів та збільшенням кількості засобів у нашій косметичці, пробіотики стають необхідною балансуючою противагою, яка подбає про стан шкіри на непомітному мікробіологічному рівні.

Крем PROBIOTIC MOISTURIZER створений спеціально для того, щоб відновити сприятливі умови існування та розвитку мікробіому шкіри.

За рахунок полегшеної текстури крем швидко вбирається, проводячи в шкіру комплекс про- і пребіотиків, не тільки відновлюючи сприятливе середовище, але й поповнюючи недолік Lactococcus Lactis, тих позитивних бактерій, які благотворно впливають на стан нашої шкіри.

Сквалан, другий за значимістю компонент крему, має схожу з себумом структуру і добре доповнює дію пробіотиків.

Крем забезпечить надійний захист шкіри, усуне акне, вирівняє тон, нормалізує водний баланс і дозволить вам повною мірою відчути його найсильнішу властивість – розгладжування зморшок та омолодження шкіри.

Склад

AQUA (WATER), LACTOBACILLUS FERMENT, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, SQUALANE, INULIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ALLANTOIN, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE VP COPOLYMER, POLYACRYLAMIDE & C13-14 ISOPARAFFIN & LAURETH-7, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Спосіб застосування

Використовуйте PROBIOTIC MOISTURIZER до двох разів на день як завершальний етап або основу під живильний та зволожуючий крем.

Відгуки

(20)

2024.04.16
З 2021 року лікую свою шкіру,в мене акне та рубці ,жирна та проблемна шкіра обличчя. Користувалась La Roshe Possay Effaclar,усією лінійкою,і ніякого ефекту не було ,або був але на короткий час. Скільки догляду спробувала,і ніщо окрім вашої косметики не дало мені такого класного результату. Я використовую тонер с АНА-кислотами ,всі види масок та крем з пробіотиками. Зараз потихеньку вже проходять рубці та немає запалень. Хочу сказати вам велике ДЯКУЮ за вашу косметику,це щось неймовірне! Завдяки вам,я знов відчуваю себе гарною.
[Відповісти]

2024.04.11
Мій найкращий крем! Ідеально підходить для проблемної шкіри змученої засобами від прищиків. Відновлює пересушену шкіру. Шкіра стає пружною та насиченою. Пори не забиває.
[Відповісти]

2024.04.10
Не перестану дякувати за ваш продукт! Це щось нереальне)
Підбирала восени брату (15 років) косметику для проблемної шкіри. Було сильне акне, мама йому і з антибіотиками мазі купувала і що тільки вони не спробували, та результату нуль.
Я склала йому крутий набір з вашої косметики і розписала, що, як і коли йому краще використовувати і відправила у Варшаву.
Сьогодні говорила з мамою по телефону, вони просто в захваті. Брат щасливий, запалень майже не залишилось. Вирішила написати такий відгук, поки свіжі емоції!
Дякую! Ви робите неймовірно класну справу
[Відповісти]

2024.04.09
Крем ні про що! Після нього хочеться ше і ще нанести більше крему! Шкіру сушить і відчувається плівка! Також провокує камедони і прищі! Будьте уважні до даного продукту!
[Відповісти]

2024.04.12
Інна, ви написали відгуки на 5 засобів і на кожен у вас однакова реакція - прищі та комедони. Якщо ви зіткнулися з появою висипів це може бути реакцією на один з компонентів, але ніяк на всі продукти разом. Маємо зазначити, що даний засіб не містить комедогенних компонентів отже не може бути причиною їх появи. Радимо вам припинити використання придабнних вами засобів на 10 днів, після вводити їх в догляд поступово. Це дозволить вам безпомилково з’ясувати на який засіб ваша шкіра реагує негативно.
[Відповісти]

2024.01.16
Давно хотіла поділитись своїми результатами після використання ваших продуктів, тому роблю це зараз. Перше фото зроблене 30 жовтня 2022 року. Друге фото 1 червня 2023. Результат дійсно вражає! Звісно, ще є над чим працювати, але, те, що зробили ваші засоби – це неймовірно, дуже рада, що знайшла ще рік тому вашу сторінку, і вже рік не уявляю своє життя без ваших продуктів.
[Відповісти]

2023.10.07
Крем сподобався поки про результати говорити рано, але шкірі комфортно.
Єдине, що не сподобалося, ніде не знайшла дати випуску, що дуже дивно.
[Відповісти]

2023.08.24
Хоча пробіотики начебто для проблемної шкіри, у мене суха. Перш ніж купувати, я, звичайно ж, вивчаю склад. Завжди віддаю перевагу натуральним складам та найменшою кількістю у складі всякої хімії. Відчуття дуже хороші після нанесення, на ранок шкіра м'яка і гладка, повністю вбирається, ніяких плівок.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.