Легкий зволожуючий сонцезахисний крем - гель SPF 40, 30 мл

Легкий зволожуючий сонцезахисний крем - гель SPF 40, 30 мл

3.78125 32 5
433грн
Цена:
+

Легкий сонцезахисний крем – гель розроблений спеціально для тих, хто не любить щільних кремів влітку.

Завдяки водно-гелевій основі крем розподіляється по шкірі подібно сироватці, швидко вбирається і дозволяє шкірі дихати.

Рекомендуємо для: нормальної, жирної та проблемної шкіри

 

Переваги:

  • Хімічні фільтри нового покоління блокують вплив UVA- та UVB-променів, захищають від вільних радикалів.
  • Має зволожуючу дію, замінюючи денний крем.
  • Екстракти водоростей та морського огірка глибоко насичують шкіру вологою, дозволяючи зберегти водний баланс та відчуття свіжості надовго.
  • Не вимагає оновлення протягом дня в умовах міста.

 

Склад

AQUA (WATER), BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ALGAE EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN) FRUIT EXTRACT, CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDES, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE VP COPOLYMER, POLYACRYLAMIDE & C13-14 ISOPARAFFIN & LAURETH-7, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Спосіб застосування

використовуйте щоденно вранці як завершуючий етап догляду за обличчям. Не є водостійким.

Відгуки

(20)

2024.03.14
Крем неймовірний) швидко поглинається та зволожує! Дуже «легкий», чим я й задоволена! Раджу на всі 100%
[Відповісти]

2023.10.11
Цю косметику отримала в подарунок минулого року і продукція від 1STLY дуже хороша, вона дійсно працює ефективно, Замовляла доставку в Лондон , посилку доставили за два тижні прекрасний сервіс, завжди допомогли і порадили
Пишаюся що це Українська косметика
[Відповісти]

2023.09.19
користувалася місяць засобами цього бренду (пінка з бурштиновою кислотою, зволожуючий спф, кислотний тонер та крем з пептидами),тон шкіри став більш рівним, підшкірні прищики зійшли, або їх стало набагато менше. в мене комбінована шкіра всі засоби пілійшли. 
крем густий і, таке відчуття, ніби зроблений так, що менше, аніж необхідно спф, ти нанести не зможеш. запах схожий на поєднання якихось трав. швидко поглинається, не залишає плівки, чи жирності. наносила його і працювала під відкритим небом в спеку, то навіть почервоніння не було (на ділянках без захисту було трохи спечена шкіра) 
[Відповісти]

2023.07.19
Хочу осттавиь отзыв) Во превых, спасибо вам большое за консультацию и за то, что вносите свою лепту в улучшение экономики нашей страны. Во вторых, касательно средств, просто влюбилась в ваш санскрин. Полностью согласна с другими отзывами о том, что он легкий и не весомый на коже, еще и приятный холодок оставляет!
[Відповісти]

2023.07.18
Пам'яаю в 20 думала - а нафіга той spf)) Зараз так не думаю. Дуже класний крем, хто шукає щось дієве і не за всі гроші світу спробуйте.
[Відповісти]

2023.07.18
Хочу сказать, что спф отличный. Я не на все лицо нанесла и разницу видно. Кожа светлая и склонность к сгоранию. Гель супер классный с учетом того, что загорала в Одессе на пляже. Все кроме лица горит.
[Відповісти]

2023.07.11
У мене суха та чутлива шкіра з розацеа. Замовила крем перший раз з плюсів він легкий і швидко всмоктується.
Всю банку на обличчя я не змогла використати бо шкіра почала реагувати на його нанесення зявилося сильне почервоніння і подразнення. Більше цей засіб не візьму.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.