Зволожуюча маска з РНА кислотами, 100 мл

Зволожуюча маска з РНА кислотами, 100 мл

3.90909 11 5
398грн
Цена:
+

Легка гелева маска з РНА кислотами – це незамінний засіб догляду за шкірою, яка потребує додаткового зволоження. Маска починає свою дію з відлущування ороговілого шару, через який наша шкіра часто виглядає сухою та тьмяною. РНА кислоти мають велику молекулу, яка не проникає в шкіру, а відлущує тільки верхній ороговілий шар. Завдяки такому ефекту вашій шкірі не загрожує пересушування та подразнення. У той же час збалансований рН маски дозволяє повністю позбутися ороговілих клітин і надати шкірі гладкість та сяйво вже після першого використання.

Маска добре поповнить дефіцит вологи в шкірі за рахунок лактобіонової кислоти у складі. Ця унікальна кислота нового покоління працює не тільки на відлущування, вона також чудово притягує та утримує вологу у шкірі, забезпечуючи повноцінне зволоження. А щоб дія маски була максимально тривалою, ми включили до складу такі незамінні зволожуючі олії як марули та аргани.

Маска ідеально підходить для використання в літню пору, вона не пошкоджує бар'єрний шар шкіри і не провокує фоточутливість.

Склад

Aqua (Water), Gluconolactone, Lactobionic Acid, Pantothenic Acid, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Argan (Argania Spinosa) Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Laminaria Digitata Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyacrylamide & c13-14 Isoparaffin & Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Parfum), CI 42090.

Спосіб застосування

нанесіть, уникаючи області навколо очей. Залиште на 5-20 хвилин, залежно від чутливості шкіри. При використанні можливе тимчасове поколювання у чутливих зонах.

Відгуки

(7)

2023.12.01
Чергую цю маску з Aztec Clay Mask, і це ідеальне поєднання - одна підсушує, інша зволожує, шкіра стає просто ідеальною. Використовую такий варіант 2 рази на тиждень, рекомендую спробувати.
[Відповісти]

2023.11.05
Фантастична маска! Текстура – гель. Маска рівномірно наноситься, не засихає на шкірі, легко змивається, чудово зволожує! Шкіра після неї стає матовою і свіжою. Мені 35 років, дуже суха шкіра і маска підійшла ідеально! Всім рекомендую. За таку ціну чудова якість. Єдиний мінус-слюду на кришці нема чим проколоти, довелося використовувати підручні засоби.
[Відповісти]

2023.08.21
Користуюсь їй двічі на тиждень і вона дуже допомагає при сухому повітрі у квартирі та на роботі. Обличчя після неї сяє і здається буквально насиченим вологою, при цьому маска класно пахне, легко наноситься і легко змивається. Замовлятиму ще, однозначно рекомендую людям із сухою шкірою.
[Відповісти]

2023.05.31
Ці маска супер. Мені дуже сподобалася. Так не вистачає її у моєму догляді бо вже закінчилася
[Відповісти]

2023.03.14
Маска сподобалась, трохи пощипує спочатку, але післі змивання шкіра зволоження і здається світлішою. Підкажіть як краще користуватись, щодня курсом чи пару раз в тиждень
[Відповісти]
1STLYskincare
2023.03.15
0 ↓ 0 ↑
Доброго дня, Світлана! Дякуємо за відгук! Ми радимо використовувати маску регулярно 1-2 рази на тиждень.

[Відповісти]

2022.06.24
Забрала посылочку и уже успела протестировать маску и тоник, очень приятные ощущения и эффект даже после первого применения, осталась довольна! Хочется еще попробовать другие ваши средства :)
[Відповісти]

Сторінки: 1
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.