Тональний BB-крем для проблемної шкіри
Тональний BB-крем для проблемної шкіри
Тональний BB-крем для проблемної шкіри
Тональний BB-крем для проблемної шкіри

Тональний BB-крем для проблемної шкіри

4.17143 14 5
436грн
Цена:
+

ВВ крем «Фьостлі» поєднав у собі унікальні властивості тонального, зволожуючого та анти-акне засобів. Крем не лише приховує проблеми шкіри, а й лікує їх. До складу входить спеціальне поєднання ніацинаміду та рослинних себорегулюючих екстрактів, яке надає шкірі виключно м'яку та ефективну дію. Таке поєднання допомагає ефективно підсушити прищі та зменшити секрецію шкірного жиру. Крем також містить потужний пептидний зволожуючий комплекс і ультрадрібні мінеральні пігменти, завдяки чому створює ефект «другої шкіри» з легким напівпрозорим покриттям. Він чудово маскує розширені пори, робить тон рівним, а сліди від акне менш помітними. Легка текстура крему має унікальну здатність адаптуватися до індивідуального тону шкіри, надаючи їй свіжий та зволожений вигляд.

Крем стане ідеальним помічником для тих, хто має сліди постакне, пігментацію або почервоніння, щоб прибрати ці дефекти шкіри і запобігти їх повторній появі.

Склад

AQUA (WATER), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) OIL, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN STEARATE, GLYCERYL STEARATE, SQUALANE, NIACINAMIDE, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDES, TITANIUM DIOXIDE POWDER, GLYCERIN, PANTOTHENIC ACID, ALLANTOIN, BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, VINCA MINOR EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, SYMPHYTUM OFFICINALE (COMFREY) LEAF EXTRACT, SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-3, EMULSIFYING WAX, TOCOPHEROL, GLYCERYL MONOSTEARATE, CARBOMER, IRON OXIDE (77007, 77499, 77491, 77492), ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

Спосіб застосування

нанесіть крем на очищену шкіру обличчя, розподіліть кpугoвими pуxaми пo вcьoму oбличчю дo oтpимaння нaтуpaльнoгo кoльopу тa pівнoгo шapу.

Відгуки

(14)

2024.03.31
крем дуже сподобався, спочатку думала що буде за світлий для моєї шкіри, але він підлаштувався так і вирівняв тон шкіри що я просто взахваті, і не помітний на шкірі не залишає «прогавин» і в кінці для сухих місць на обличчі, крем супер
[Відповісти]

2024.02.16
Крем неймовірний! Витримав зал, і вже вечір, а шкіра й досі сяє.
[Відповісти]

2024.02.15
Цілком подружилася з ВВ кремом) Гарно перекриває важливі недоліки.
[Відповісти]

2024.02.15
По текстурі крем дуже сподобався, але, нажаль, відтінок взагалі не підійшов, темніший за мій тон. Але крем по текстурі чудовий, сухість не підкреслює.
[Відповісти]

2024.02.14
Це не крем, це скарб мені дуже сподобався, текстура ніжна і комфортна, на лиці взагалі не відчувається, але при цьому зволожує обличчя і матує його, навіть моя комбінована шкіра виглядає як фарфорове обличчя ляльки дякую Вам за неймовірний продукт
[Відповісти]

2024.02.09
Крем не поганий. З нанесенням проблем не виникло. Тон також підійшов. Проте для мене недостатньо пігменту, не перекриває всі почервоніння (або перекриє тільки це вже не дуже економне використання буде)
[Відповісти]

2024.02.09
Різниця очевидна.
Я не дуже люблю використовувати тональний засіб. Але Ваш то любов з першого разу!
[Відповісти]

Сторінки: 1 2
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.