Сироватка з ніацинамідом для проблемної шкіри, 30 мл

Сироватка з ніацинамідом для проблемної шкіри, 30 мл

4.49296 71 5
428грн
Цена:
+

Ніаціамід - активний компонент нового покоління і головний інгредієнт сироватки Збагачений та збалансований склад сироватки дозволяє впливати на найголовніші процеси у шкірі та досягати наступних результатів:

- утримувати вологу;

- ефективно розгладжувати зморшки;

- перешкоджати появі акне;

- освітлювати пігментні плями та вирівнювати тон шкіри.

Утримання вологи. Зволоження шкіри, її м'якість та еластичність безпосередньо залежить від керамідів та жирних кислот. Ніацинамід здатний знизити втрату вологи та значно збільшити вміст жирних кислот та керамідів у шкірі. Сироватка містить 12% ніацинаміду особливої форми, що дозволяє шкірі підтримувати необхідний водний баланс і уникнути ризику подразнень.

Розгладжування зморшок. Старіння шкіри характеризується зниженням тонусу, погіршенням текстури та появою зморшок. Важливим фактором, що впливає на ці процеси, є втрата волокон колагену та еластину. Збалансований склад сироватки здатний збільшити виробництво колагену та еластину, тим самим ефективно розгладити дрібні зморшки та запобігти їх подальшій появі.

Освітлення пігментних плям та вирівнювання тону шкіри. Довготривала дія сонячного світла є основною причиною гіперпігментації. Сироватка допоможе помітно освітлити вікові та пігментні плями на щоках та навколо очей, надати шкірі більш рівного та природного відтінку.

Акне. Регулюючи вироблення себуму та звужуючи розширені пори, сироватка ефективно попереджає появу прищів, спровокованих закупоркою пір.

 

Склад

AQUA (WATER), NIACINAMIDE, XANTHAN GUM, ETHOXYDIGLYCOL, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT EXTRACT, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, ALLANTOIN, GLYCERIN, EUXYL PE 9010.

Спосіб застосування

Нанесіть сироватку масажними рухами на очищену шкіру. Зачекайте близько 20 хвилин, щоб сироватка могла увібратися. Використовуйте зволожуючий крем як завершальний етап догляду.

Відгуки

(99)

2024.01.18
Щоб досягти такого результату, користувалась 4 місяці, періодично змінюючи чи додаючи нові продукти. Користувалася сироваткою з ніацинамідом, пінкою з бруштиновою кислотою, ретинолом, кремом із сечовиною, маскою з ацтекською глиною та маскою з ана-кислотами. Зараз шкіра у хорошому стані, тактильно м'яка, чиста, свіжа, без набряків.
[Відповісти]

2023.07.18
Дівчатка, якщо у вас проблемна шкіра, то це кайфова сироватка з ніацинамідом яка класно працює в поєднанні з іншими засобами від 1stly
[Відповісти]

2023.07.01
Близько пів року тому мені порекомендувала Вас моя подруга,у мене жирна шкіра ,тому часті висипи були ,я спочатку спробувала у неї і з першого разу мені сподобавлось ,я замовила собі гель для вмивання ,сироватку ,тонік і крем ,через буквально місяць -два ,побачила позитивні зміни в вигляді моєї шкіри і таким чином я періодично замовляла Вашу продукцію і все було прекрасно до одного моменту. Мені чомусь терміново потрібно було змінити догляд (це я сама собі придумала ) і змінивши ,моя шкіра мала дуже поганий вигляд ,якраз у мене був плановий запис до косметолога. Де мені сказали змінити догляд , я показала Ваші продукти якими користувалась до цього і косметолог сказала мені навіть не думати і обов’язково повертатись до 1stly,сказала що маєте гарний склад ,єдине сказала крем замінити бо тяжкий для моєї шкіри. Але загалом я дуже рада і дуже дякую Вам за цей прекрасний продукт ,тепер буду повертати шкіру до її нормального стану завдяки Вам )
[Відповісти]

2022.07.28
Супер сыворотка, впитывается быстро, в тандеме с AHA тонером просто великолепно, убирает мелкие акне, цвет лица становится однородным, однозначно куплю ещё не раз. По сравнению с сывороткой The ordinary, фьостлі однозначно лучше
[Відповісти]

2022.06.17
задоволена всіма сироватками вашої марки. З ніацинамідом дуже класна, для літа що треба, добре вбирається, зменшує жирність, шкіра свіженька і пружна.
[Відповісти]

2022.06.01
Пользуюсь 2-3 недели примерно, и могу сказать так- кожа у меня склонна к высыпаниям и раздражениям, лоб жирный...так вот тут я вдруг поняла что лоб то мой перестал так жирнится,нет этого жирного слоя. Я раньше в течении дня всегда протирала тоником по несколько раз , и пользовалась матирующими салфетками. А тут вон как,честно я в шоке) Одно НО, вот была жара летняя,мне его хватало одного,поверх ничего не наносила,но понимаю сейчас уже немного увлажнения не хватает, ещё крем сверху надо. Но так обычно и надо, сыворотка впитывается и накладывается основной уходовый крем/лосьон. Не жалею ни капли!
[Відповісти]

2022.06.01
Сыворотка отличная, вместе с AHA и BHA кислотами дает прекрасный результат! Кожа гладкая, поры стали немножечко уже, но самое главное - лицо дольше не жирнится! Девочки, у кого кожа склонна к жирности - не ждите чуда от какого-то одного средства, уход должен быть комплексный! AHA, BHA, ретинол (адапален), маски с глиной и т.д. А сыворотку обязательно буду брать еще, т.к. цена приемлемая и % ниацинамида высокий. Единственное замечание производителю - качество упаковки! Крышка сейчас выполнена из гладкого тонкого пластика с неровными щербатыми краями, и после первого и второго применения я об эту крышку очень сильно порезала палец, до крови.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 ... 13
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.

Гарно доповнюють