Шампунь для інтенсивного відновлення волосся, 250 мл

Шампунь для інтенсивного відновлення волосся, 250 мл

4.3 18 5
Цена:
301грн
334грн
+

Краса волосся починається зі шкіри голови. І головне, що необхідно на першому етапі – це дбайливо та ефективно її очистити.

Саме тому шампунь «1STLY» не містить пережируючих добавок, SLS і мікропластика, які тимчасово покращують зовнішній вигляд волосся, але при цьому зводять нанівець весь сенс очищення.

Переваги:

  • Делікатно очищає шкіру голови, не пересушуючи довжину волосся.
  • Живить і пом'якшує структуру волосся, роблячи його гладким і слухняним.
  • Сприяє збереженню сяйва та здорового блиску волосся.

Основні компоненти:

  • Містить комплекс м'яких ПАР, які не пересушують шкіру та ефективно усувають надлишки себуму, сліди забруднень та стайлінгових засобів
  • Низькомолекулярна та ацитильована гіалуронові кислоти в комплексі з групою зволожуючих екстрактів підтримують гідроліпідний баланс шкіри голови
  • Кератин та провітамін В5 насичують структуру волосся, завершуючи комплексну дію шампуню

 

Склад

AQUA (WATER), SODIUM COCOYL ISETHIONATE, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO GLUCOSIDE, SODIUM OLIVOYL GLUTAMATE, INULIN, PANTOTHENIC ACID, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, HYDROLYZED KERATIN, HYDROLYZED SILK PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, URTICA DIOICA LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYL-GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, LACTIC ACID, AROMA (PERFUME).

Спосіб застосування

Нанесіть шампунь на вологе волосся, спіньте. Залиште на 1-2 хвилини, змийте водою. Повторіть у разі потреби.

Відгуки

(28)

2024.03.22
Дякую за вашу продукцію. Купила шампунь реально з позиції "шампунь останньої надії", бо я вже замудохалася змінювати шампуні. Поки лише один раз зкористалася, але на перший погляд це реально те, чого я хотіла. Гарне, не надмірне очищення, волосся не злиплося, не висушилося до краю. Я люблю густу піну, тому тут трошки мінус оосбисто для мене, для розпінювання треба разів п'ять натиснути на дозатор, але я не експерт , може воно так і треба. В цілому, в мене знову не зудить шкіра голови і це дуже круто.
[Відповісти]

2023.10.04
Використовую щодня, аромат чарівний, легкий і запашний. Також використовую кондиціонер цієї ж серії, і спрей з біотином - вже помічаю, що волосся випадає набагато менше. Рекомендую.

[Відповісти]

2023.08.05
Шампунь чудовий. Вже після першого застосування лише позитивні емоції. Волосся гладке, не пушиться, добре розчісується. З'явився блиск та здорове сяйво. Для спінювання достатньо нанести відносно невелику кількість, тому використання мені дуже сподобалося.
[Відповісти]

2023.07.13
Замовила шампунь, проте неможливо нормально помити голову, бо волосся стає дуже жорстким, прям до жахливого скрипу. Пробувала декілька раз, але нічого, кондиціонер це все трохи пом'якшував, але щоб його нанести треба з великим трудом промити волосся від шампунь.
[Відповісти]

2023.02.17
Шампунь дуже сподобався, густий, економний у використанні. Вимиває гарно, не до скрипу. Запах приємний. Після використання, волосся м'яке і має блиск. Нарешті я знайшла свій шампунь!
[Відповісти]

2023.02.16
Покупаю шампунь уже 3й раз. Очищает голову очень хорошо, нейтральный запах, не вызывает перхоти и зуда и небольшой расход, дозатор конечно решает).
У меня длинные (по копчик), окрашенные, густые волосы.
С кондиционером из этой серии достаточно не плохо увлажняет, мне конечно недостаточно, ибо очень пересушила волосы, но лучше чем некоторые маски для волос. Так вот, я кондиционер наношу на кожу головы и 5-10 см ниже на волосы, на остальную длину идет увлажняющая маска
[Відповісти]

2022.12.14
Три раза подряд покупаю этот шампунь, в этот раз приехал на 50 мл меньше (200 вместо 250), цена такая же, на сайте фото с упаковкой 250 мл. Плохо, будет быстрее заканчиваться, больше баночек выбрасывать и за доставку чаще платить. Ещё ощущение, что стал чуть более жидким. Но справедливости ради отмечу, что новая упаковка качественнее, со старых 250 мл постоянно слетал дозатор, а здесь прочнее. Сам шампунь очень классный: у меня тонкий неокрашенный волос, который летит от ветра, но после него волосы плотные, тяжёлые, густые и свежие, привыкания нет (вместе с бальзамом использую)
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3 4
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.