Регенеруюча сироватка для області навколо очей з пептидами, 10 мл

Регенеруюча сироватка для області навколо очей з пептидами, 10 мл

4.42308 26 5
349грн
Цена:
+

Інтенсивно зволожуюча та підтягуюча сироватка “Фестлі” містить пептиди, які стимулюють вироблення колагену, та покращують пружність та еластичність шкіри під очима.

 

Підходить для: тонкої в'янучої шкіри, схильної до сухості, відновлює баланс вологи в шкірі і захищає від вільних радикалів.

 

Переваги:

  • Глибоко зволожує шкіру навколо очей, усуває сухість та лущення.
  • Чинить освіжаючу дію, сприяє зняттю набряклості.
  • Вирівнює тон та зменшує кола під очима.
  •  

Основні компоненти:

  • Кофеїн має тонізуючу дію, покращує мікроциркуляцію та знижує набряклість.
  • Екстракт зеленого чаю має антиоксидантну та зволожуючу дію, захищає шкіру від вільних радикалів.

Склад

AQUA (WATER), PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, GLYCERIN, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, CAFFEINE, BUTYLENE GLYCOL, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, PAEONIA ALBIFLORA (WHITE PEONY) ROOT EXTRACT, CARBOMER, ALLANTOIN, ALOE BARBADENSIS (ORGANIC) LEAF JUICE POWDER, HYDROLYZED COLLAGEN, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, MAGNOLIA BIONDII FLOWER EXTRACT, POLYSORBATE 20, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість сироватки на очищену шкіру. Розподіліть легкими масажними рухами, дайте увібратися.

Відгуки

(12)

2024.03.20
Неймовірно крута і дієва штука. Легка текстура і швидко поглинається. Навіть з моїм дійсно жахливим графіком сну ця сироватка діє і шкіра навколо очей після неї гладка, м'яка зволожена, освітлена і набряк спадає. Після того як продукт закінчився, а знову замовити можливості не було, різниця відчулась дуже швидко. Обов'язково придбаю знову. Дозатор зручний, особисто мені вистачило на кілька місяців майже щоденного використання тому тут нарікань теж не маю. І ще таке спостереження. Помітила, що після цієї сироватки мої вії та брови дуже гарно ростуть та густіють, приємний бонус.
[Відповісти]

2023.12.19
Для жирної проблемної шкіри, коли доглядати справді треба, але нічого не вбирається – просто порятунок. Вбирається за хвилину, не залишає блиску та липкості, шкіра стає м'якшою та приємнішою. Напевно, є і якийсь накопичувальний ефект, але поки що не помітно. Зате миттєвий ефект є. Користуюсь із задоволенням, куплю ще.
[Відповісти]

2023.11.27
Ще один продукт улюбленого бренду, але цього разу не вразив. Занадто швидко закінчився. До якості претензій немає, навпаки, добре живить і зволожує шкіру, нанесення супер легке, оскільки мильна консистенція, легко розподіляється по шкірі і швидко вбирається. Частота використання двічі на день.
[Відповісти]

2023.09.17
Без запаху! Насичений склад. Користуюсь більше півроку, шкіра навколо очей стала виглядати значно краще. Крем на сироватку добре лягає, так само як і макіяж. Взагалі все, що беру від Фьостлі, все підходить і подобаєтся.
[Відповісти]

2023.07.18
Сыворотка под глаза очень хорошая, кожа подтянута и в хорошем тонусе. Мне кажется вы узнали секрет молодости)
[Відповісти]

2023.03.03
Легка, але дієва сироватка, непогано справляється з темними колами і припухлостями, та й загалом хороша, робить шкіру свіжою, відпочившею, мені нагадує за ефектом патчі для очей. З ранку допомагає привести шкіру навколо очей у пристойний вигляд, тонізує, підтягує, я нею дуже задоволена.
[Відповісти]

2023.02.17
Сироватка мені дуже сподобалася! Вона справді дає легкий ліфтинг-ефект, вранці допомагає від набряків, напевно через кофеїн у складі, взагалі добре зволожує. Мені вистачає лише сироватки, шкіра насичена, кремом не покриваю.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.