Набір для проблемної шкіри

Набір для проблемної шкіри

4.5 257 5
Цена:
839грн
996грн
+

Набір для шкіри з чорними цятками та запаленнями

 

З чого складається набір:

 

1. Пінка для вмивання з бурштиновою кислотою, 150 мл

Очищаюча пінка з бурштиновою кислотою «1STLY» має знижений рН, і відмінно підходить для підготовки шкіри до використання кислот, пілінгів та сильнодіючих активів. Короткочасний вплив кислотного середовища благотворно впливає на шкіру, тонізуючи і очищуючи пори. Винятково м'які та натуральні ПАР не порушують гідроліпідного балансу шкіри, лише дбайливо очищаючи поверхневі забруднення.

Головний актив, бурштинова кислота - сильний мультизадачний компонент, що має антимікробні, протизапальні властивості, особливо ефективно працює як антиакне засіб. Завдяки структурі подібній до ліпідів шкіри і відлущуючих властивостей, здатний стимулювати оновлення на клітинному рівні, роблячи шкіру пружною і сяючою.

Пінка підходить для будь-якого типу шкіри, не викликає подразнень та пересушування.

 

2. Тонер з AHA-кислотами для очищення та оновлення шкіри, 175 мл

Перетворює зовнішній вигляд шкіри протягом чотирьох тижнів.

А ви знаєте, що використовуючи засоби з активними інгредієнтами без попередньої підготовки шкіри, можна отримати лише частину їхніх переваг?

ACID QEEN TONER ефективно підготує шкіру таким чином, щоб доглядові засоби змогли увібратися глибоко і повністю, зробивши б'юті-рутину максимально ефективною.

Він відлущить ороговілі клітини, в результаті чого шкіра виглядатиме свіжішою і молодшою, а також допоможе вирішити проблему дрібних акне, чорних цяток і неглибоких зморшок.

Тонер відмінно підготує шкіру до використання засобів із вищою концентрацією кислот та інших активних інгредієнтів.

 

3. Сироватка з ніацинамідом для проблемної шкіри, 30 мл

Ніацинамід – активний компонент нового покоління та головний діючий компонент RULE THE WORLD SERUM. Збагачений та збалансований склад сироватки дозволяє впливати на найголовніші процеси у шкірі та досягати наступних результатів:

  • Утримувати вологу
  • Ефективно розгладжувати зморшки
  • Перешкоджати появі акне
  • Висвітлювати пігментні плями та вирівнювати тон шкіри

Регулюючи вироблення себуму та звужуючи розширені пори, сироватка ефективно попереджає появу прищів, спровокованих закупоркою пір.

 

Спосіб використання набору:

Вранці:

  • Очищаємо шкіру пінкою для вмивання
  • Наносимо сироватку з ніацинамідом
  • Коли сироватка ввібралася, наносимо крем. Рекомендуємо вам крем з пробіотиками для зволоження та лікування акне.

Увечері:

  • Очищаємо шкіру пінкою для вмивання
  • Наносимо тонер з АНА кислотами
  • Коли тонер увібрався, наносимо крем 

 

Склад

Спосіб застосування

Відгуки

(21)

2024.04.08
Користуюсь 2 тижні цим набором, плюс крем і маска.
Поки маю загострення, сподіваюсь це нормально.
Але попри це шкіра стала пружною, більш рівний тон
[Відповісти]

2024.04.04
Користуюсь вашим набором для проблемної шкіри вже 3 місяць і хочу подякувати за результат, який помічаю не тільки я! Стан шкіри ще далекий до ідеалу, але прищів стає все менше, вони почали набагато швидше зникати, шкіра гарно зволожилась за цей час. До того як натрапила на вас зверталась до дерматологів, лікувала народними методами, різними препаратами, але за ці 5 років результат був набагато непомітнішим в порівнянні з цими 3 місяцями! Дуже дякую вам за це)
[Відповісти]

2024.03.26
Перший раз замовила, довго вагалась. У вас на сайти немає можливості побачити склад, тому вирішила замовити на свій ризик, але нажаль була розчарована. Пінка для вмивання викликала алергічну реакцію, лице почервонілої та за секунду посипало не прищі, а "волдири", шкіра почала пекти. Висип пройшов не одразу, а пекла шкіра декілька годин.
[Відповісти]

2024.03.28
Інна, в картці кожного засобу є датальний склад. Ми завжди радимо його вивчати, особливо, у таких випадках, як ваш, коли шкіра особливо чутлива.
[Відповісти]

2024.03.26
Замовила цей набір користуюсь вже місяць, як тільки почала користуватися почало сипати і досі сипить, сильніше ніж до. Не знаю що це,період чистки чи ні. Поки буду користуватися далі, надіюсь що це зникне і воно мені допоможе
[Відповісти]

2024.03.11
Добрий день, хочу залишити свій відгук з результатами до/після використання вашими продуктами. Сказати,що я в шоці від результатів,це нічого не сказати, я вражена та в захваті від усіх засобів які я використовувала ваша косметика дійсно працює ,я почала ще більше любити та дбати про свою шкіру,тепер хочеться спробувати всі ваші продукти!
Я використовувала набір для проблемної шкіри (пінка, тонер,сироватка ),крем з пробіотиками та скваланом і маску з каламіном.
В мене пройшли всі висипання, навіть тон шкіри став рівнішим
Дякую вам за те що створюєте такі дієві засоби і даруєте впевненість та любов до себе!
[Відповісти]

2024.03.09
Чи можна поєднувати ніацинамід і бурштинову кислоту разом? Якщо бурштинова кислота входить до aha кислот?
[Відповісти]

2024.03.09
Доброго дня.
Вперше купила серію для догляду і неприємно вражена. Тонер пошкоджений, третини немає і просто кришку замотали і саму пляшку гагорнули у папір. Пошкодження виявила вже дома. Питання: це у Вас норма???
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.