Міст для зволоження та захисту шкіри, 50 мл

Міст для зволоження та захисту шкіри, 50 мл

4 9 5
255грн
Цена:
+

Якщо ваша шкіра потребує додаткового зволоження, міст ANTI POLLUTION – відмінне рішення для експрес-зволоження у будь-який час у будь-якому місці.

Водний баланс шкіри залежить від багатьох факторів, у тому числі від рівня вологості в приміщенні, на вулиці, а також кількості споживання рідини організмом. Встежити за всіма факторами часом буває важко і від цього сухість шкіри часто приходить раптово. Суха шкіра слабо захищена і найбільш схильна до проникнення бактерій. ANTI POLLUTION MIST завжди під рукою, він містить високу концентрацію соку алое та рожевої води, а також незамінну гіалуронову кислоту, які ефективно допоможуть відновити водний баланс за першої необхідності. Антиоксидант нового покоління ферулова кислота, посилена дією вітаміну Е, має потужний антиоксидантний ефект, не даючи токсинам, бактеріям, УФ-променям та вільним радикалам шансу освоїтися на вашій шкірі.

Разом з ANTI POLLUTION MIST Ви завжди зможете протистояти недружньому міському середовищу та підтримувати природний рівень зволоженості вашої шкіри.

Засіб не містить ароматизаторів, парабенів та шкідливих синтетичних добавок.

Склад

AQUA (WATER), MARIS AQUA, DAMASCENA ROSE FLOWER WATER, ALOE VERA LEAF JUICE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL), CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CITRUS LIMONUM (PEEL) EXTRACT, CITRUS SINENSIS PEEL EXTRACT, POLYSORBATE 80, GLYCERIN, FERULIC ACID, HYALURONIC ACID (SODIUM HYALURONATE), PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Спосіб застосування

Розпорошіть спрей на шкіру з відстані витягнутої руки. Для отримання оптимального результату буде достатньо кількох натискань.

Відгуки

(13)

2023.12.27
Приємний запах троянди. Використовую як тонік для обличчя та для тіла. Для мене користь очевидна, відмінне зволоження шкіри у будь-який сезон.
[Відповісти]

2022.06.22
Дуже гарно розпилює, не крупно, можна поверх косметики вдень наносити, не потече. Обличчя освіжає, як після крему обличчя, супер засіб, не жирний, не липкий.
[Відповісти]

2021.12.24
Відмінно зволожує та зберігає вологу надовго. У опалювальний сезон річ незамінна, як і влітку. Лише позитивні емоції. Користуюсь із задоволенням.
[Відповісти]

2021.09.28
Не до конца понимаю действия этого спрея - но он мне нравится. Очень приятные ощущения, действительно чувствуется увлажнение и есть какой-то небольшой холодяще немеющий эффект.
Наношу после умывания на чистую кожу. Немного похлопываю пальцами до полного впитывания.

[Відповісти]

2021.01.23
Неплохо увлажняет, кожа после применения очень мягкая)
[Відповісти]

2020.11.21
Отличный мист. Срок годности в норме. Наношу утром и вечером. Выравнивает тон, придает коже свежесть. Липкости кожи после нанесения миста нет. Однозначно рекомендую всем.
[Відповісти]

2020.11.20
Использую эту воду ежедневно. Спасает меня на улице, дома, в дороге. Вода освежает, тонизирует и увлажняет кожу. Совсем недавно нашла ей ещё одно применение-сбрызгиваю кожу при подсыхании глиняной маски. Распыляется вода хорошо, капли мелкие, по лицу ничего не расплывается.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.

Гарно доповнюють