Маска з каламіном та французькою рожевою глиною, 100 мл
Маска з каламіном та французькою рожевою глиною, 100 мл
Маска з каламіном та французькою рожевою глиною, 100 мл
Маска з каламіном та французькою рожевою глиною, 100 мл

Маска з каламіном та французькою рожевою глиною, 100 мл

3.62195 82 5
399грн
Цена:
+

Маска з каламіном та французькою рожевою глиною м'яко очищує шкіру, при цьому ефективно порається з чорними цятками, забитими порами та нерівним рельєфом. За рахунок вираженого антибактеріального, відлущуючого та себорегулюючого ефекту маска добре порається з акне, постакне, а також служить для профілактики запалень.

Завдяки насиченій кремовій текстурі та натуральним маслам у складі маска має значний відновлюючий ефект, який буде відчутним для будь-якого типу шкіри.

Особливий бонус – маска не висихає при використанні, вона збалансована таким чином, щоб вбирати лише зайвий себум, при цьому не зневоднюючи шкіру.

Вже після першого використання шкіра перетворюється, стаючи бархатистою, матовою та гладкою.

Склад

WATER, KAOLIN (WHITE CLAY), RED CLAY, CALAMINE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, EMULSIFYING WAX, BEESWAX, GLYCEROL MONOSTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, PAEONIA SUFFRUTICOSA (PEONY) ROOT EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDES, ALLANTOIN, PANTOTHENIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Спосіб застосування

Нанесіть маску на суху, чисту шкіру обличчя, уникаючи області очей та губ. Залишіть на 15-20 хвилин. Змийте теплою водою. Найкращим чином маска підходить як попередня підготовка шкіри до використання сильних активів (кислоти, ретинолу), а також пост-терапія після їх використання.

Відгуки

(17)

2024.01.16
Вашою продукцією користуюсь вже майже рік, вперше спробувала в жовтні минулого року, і результат зразу було помітно після місяця користування)).
Користувалась набором для проблемної шкіри, крем з пробіотиком та маскою з каламіном і розовою глиною.
[Відповісти]

2023.12.20
Чудова маска, що не висихає на обличчі, відмінно матує і очищає шкіру. Підійде для жирної шкіри
[Відповісти]

2023.12.09
Робоча глиняна маска, хоч я і не фанат таких масок, але саме ця не пересушує шкіру, а навпаки, підсушує запалення, звужує пори та освітлює обличчя
[Відповісти]

2023.11.30
Маска добре очищає пори, сильно не пересушує. Після використання я люблю проводити додаткове очищення, так як більшість чорних точок виходять на поверхню шкіри і їх можно легко прибрати.
[Відповісти]

2023.11.26
Маска засихає через 8-10 хвилин після нанесення, хоче в рекламі всюди кажуть що цього не робить.
Без спонжа важко змити.
Шкіра після неї приємна, особливих змін не помітила.
Використовувала регулярно протягом місяця
[Відповісти]

2023.12.04
Маска дійсно може підсохнути, якщо нанести її дуже тонким шаром. Але навіть у такий спосіб вона не буде стягувати та пересушувати шкіру. Ми радимо наносити маску середнім шаром, закриваючи всі необхідні ділянки, адже від цього залежить ії ефективність.
[Відповісти]

2023.07.18
Маска нереальна! Легко наноситься і змивається, після неї обличя сяє і шкіра дуже приємна на дотик.
[Відповісти]

2022.06.20
Советую, шикарная маска, успокаивает воспаления и покраснения, отбеливает кожу. моя кожа очень склонна к образованию комедонов и аллергиям, эта маска ничего не спровоцировала. кожа после нее восхитительная.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.