Крем для шкіри навколо очей з ніацинамідом, 15 мл

Крем для шкіри навколо очей з ніацинамідом, 15 мл

3.76471 17 5
419грн
Цена:
+

Шкіра навколо очей від природи особливо тонка та ніжна, і тому найбільш схильна до в'янення. Додайте сюди холодне/спекотне сухе повітря, токсини та вихлопи. Для того, щоб протистояти всім чинникам одразу, потрібне щось ефективне.

Тут у гру вступає супер збагачений крем для області навколо очей.

Він ефективно зволожує та підтягує шкіру та розгладжує зморшки. Крім того, крем здатний впливати на утворення нових, молодих клітин та освітлити шкіру, надавши їй рівний матовий тон.

 

Основні компоненти:

  • У складі крему міститься ніацинамід, який одночасно відповідає за такі важливі процеси, як освітлення та зволоження.
  • Зелений чай, незамінний натуральний антиоксидант, допомагає зменшити вплив окислювального стресу на вашу шкіру, а також зволожує її та благотворно впливає на зменшення мішків під очима.
  • Обидва ці компоненти мають значний зволожуючий ефект, а додавання гіалуронової кислоти робить зволоження по-справжньому комплексним.
  • Органічне масло ши та пептиди забезпечують будівництво нових клітин та роблять крем унікально ефективним.
  • Функцію захисту шкіри приймає на себе вітамін Е.

Незважаючи на багатий склад текстура крему така ж ніжна, як і шкіра навколо очей, тому вони формують одне ціле, без обтяження і надлишків.

Склад

AQUA (WATER), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, NIACINAMIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) OIL, GREEN TEA EXTRACT, BLACKBERRY LEAF EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDES, EMULSIFYING WAX, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN STEARATE, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, GLYCERYL MONOSTEARATE, PANTOTHENIC ACID, ALLANTOIN, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

Спосіб застосування

Нанесіть крем, м'яко помасажуйте шкіру навколо очей, щоб покращити кровообіг та зменшити набряклість. Використовувати крем можна як уранці, так і ввечері.

Відгуки

(20)

2023.07.18
Дуже крутий крем для шкіри очей! Обожюю його, бо він добре справляється з темними колами під очима. Особливо після сесії)))
[Відповісти]

2023.04.29
Зараз використовую ретинол і цей крем став мені в нагоді. Не знаю, що б без нього робила. Купила його колись просто так і кинула ним користуватися на якийсь час. А тепер, коли знадобилося якісне зволоження навколо очей вранці і ввечері, він зміг повністю роскрити себе. Темні кола навколо очей не прибирає, бо в мене жахливий режим дня, тому нарікань з цього боку в мене нема.
[Відповісти]

2023.02.12
Продукт приємний у використанні, легкий і швидко поглинається. Вистачає надовго. Гарно зволожує шкіру навколо очей. Ефекту освітлення не побачила.
[Відповісти]

2023.01.08
Крем чудовий з приємною текстурою, завдяки чому економно витрачається, гарно наноситься і чудово поводить себе із консилером. Шкіра під очима отримує необхідне живлення, обличчя завдяки цьому виглядає свіжим. Поки що найкращий і найулюбленіший для мене.
[Відповісти]

2022.07.28
Очень хороший крем, кожа под глазами у меня чувствительная, многие продукты до этого не подходили, но этот крем очень хорош, на утро кожа мягкая без покраснений, мелкие морщинки не заметны, хорошо и под консиллер.
[Відповісти]

2022.05.12
Отличный крем, очень (!) нежная текстура. Хорошо увлажняет и питает. Такой слегка жирненький, но не сильно. Купила его ещё в холода, но, думаю, будет приятно им пользоваться и летом
[Відповісти]

2022.01.29
Влюбилась в этот крем) когда пользуешься, кажется что эффекта особо нет, но когда прекращаешь сразу видно уставшее лицо и плохой цвет. Начинать думаю можно с 30-35 лет смело. У этой марки вся косметика хорошая. Постоянно беру у них еще сыворотку с ниацинамидом и лосьон для тела, и из нового шампунь с кондиционером еще очень понравились)
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.