Сироватка з AHA та ВНА кислотами від акне та комедонів, 30 мл

Сироватка з AHA та ВНА кислотами від акне та комедонів, 30 мл

3.73636 44 5
419грн
Цена:
+

З кожним роком наша шкіра оновлюється повільніше, стає більш тьмяною і втомленою.Сироватка "Фьостлі" від акне ефективно відновить ритм клітинного оновлення, допоможе поліпшити текстуру і відновити функції шкіри.

АНА-кислоти відлущують поверхневий ороговілий шар шкіри і відкривають шлях для ВНА (саліцилової) кислоти, яка здатна проникнути в пори, ефективно очистити їх від шкірного сала та бактерій. Під відлущуванням прийнято розуміти руйнування зв'язків між замертвілими клітинами. Цей процес схожий на весняне оновлення природи, і у випадку зі шкірою дозволяє запустити процес регенерації клітин і замінити тьмяний ороговілий шар на оновлену, сяйну, молоду шкіру.

Другою важливою функцією сироватки є поліпшення стану шкіри шляхом усунення запалень і ризику їх подальшої появи. Сироватка здатна ефективно зменшити розмір і червоність прищів, заспокоїти шкіру і освітлити пігментні плями. Разом з сироваткою "Фьостлі" від акне ваша шкіра знову зможе виконувати свої головні функції і виглядати чистою, свіжою і здоровою.

 

Склад

WATER, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, LACTIC ACID, GLYCOLIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SALICYLIC ACID, GLYCERIN, PANTENOL, HIBISCUS ROSA-SINENSIS FLOWER EXTRACT, XANTHAN GUM, DIMETHYL ISOSORBIDE, CITRIC ACID, ETHOXYDIGLYCOL, POLYSORBATE 20, ALLANTOIN, EUXYL PE 9010.

Спосіб застосування

Використовуйте сироватку переважно на ніч за 30 хвилин до нанесення зволожуючого крему. При появі алергічних реакцій або подразнень припиніть використання.

Відгуки

(78)

2024.02.12
Майже місяць користуюся сироваткою, хочу поділитися результатом)) На жаль, фото "до" немає, бо була купа комедонів на лобі та прищі у зоні підборіддя. Надсилаю фото щойно після вмивання гелем. Обличчя чисте, я ходжу радію вже який день, що висипання пройшли. Обов'язково згодом замовлю ще більше Вашої продукції Дуже дякую, класно, що я побачила Вашу сторінку в інста.
[Відповісти]

2024.02.04
Сироватка чудова, але ефект буде помітним не відразу. Спочатку не розуміла як використовувати і як вона взагалі діє. Але згодом і я і шкіра звикли, результат не можна не помітити. Загалом продукт робочий однозначно варто спробувати.
[Відповісти]

2024.01.16
Користувалась 2 місяці вашою косметикою, але вражена була буквально після першого використання. В мене комбінована шкіра, а Т-зона і підборіддя то взагалі жах був, пори дуже забивались і були висипання. Натрапила на ваш рілс про кислоти і подумала спробувати АНА + ВНА. Але на сайт зайшла і не встояла взяти одну баночку, взяла ще пінку для вмивання з янтарною кислотою та маску з каламіном. Чесно кажучи, взагалі не вірила, що доглядова косметика такі дива творити може. Бувала шкіра й навіть гірше ніж на фото До. А тепер ось така краса.
[Відповісти]

2023.10.04
Чудова сироватка, кислоти справляються зі своєю задачею. Замовляю вже напевно третій чи четвертий раз. Допомагає мені контролювати стан шкіри з акне. Відлущує дуже мяко. Вводила поступово, дивлячись на реакцію шкіри. Почала з одого разу на тиждень, потім два, і коли побачила, що ніякої реакції немає, почала використовувати кожен день. 
[Відповісти]

2023.07.03
Підкажіть скільки +- чекати перші результати, і чи нормально що після тижня використання шкірі поча вискакувати прищики та на носі і ніби зсередини виходить усе погане, це типу сироватка витягає все погане чи я помиляються??
[Відповісти]

2023.03.09
Доброго дня, краще використовувати сиворотку через день чи можна щодня?
[Відповісти]
1STLYskincare
2023.03.15
0 ↓ 0 ↑
Доброго дня, Альона! Спочатку краще 1 раз на 2 дні протягом тижня, потім можна кожного дня ввечері

[Відповісти]

2023.03.09
Доброго дня, можете підказати як часто треба наносити сиворотку? Можна кожен день, чи краще через день?
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 ... 10
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.

Гарно доповнюють