Сироватка з вітаміном С для сяяння шкіри, 30 мл

Сироватка з вітаміном С для сяяння шкіри, 30 мл

4.28966 29 5
Цена:
390грн
433грн
+

Добре було б мати засіб, який може все: уповільнювати процес старіння, розгладжувати зморшки, освітлювати тон, захищати шкіру від шкідливих впливів.

І робити все це однаково добре.

Завдяки новій формі вітаміну С (Sodium Ascorbyl Phosphate) такий засіб став можливим.

Sodium Ascorbyl Phosphate - це вдосконалена форма вітаміну С, яка приблизно в 2 рази ефективніша, має високу стабільність і не викликає подразнень. У команді з іншими активними компонентами у сироватці VITAMIN C POWER SERUM цей потужний антиоксидант здатний ефективно нейтралізувати вільні радикали, уповільнити процес старіння та перешкодити появі зморшок, освітлити тон шкіри та пігментні плями, боротися з акне. Саме завдяки такій комплексній роботі з недоліками стало можливим досягти по-справжньому здорового сяйва шкіри.

Надійний захист

Відомо, що сонячне випромінювання прискорює процес старіння. Активні компоненти сироватки здатні поглинути ультрафіолетові промені та покращити фотозахисні властивості будь-якого крему з SPF. Враховуючи, що 80% старіння шкіри пов'язане з ультрафіолетовими променями, це досить важлива властивість.

Анти-ейдж

Проникаючи в глибокі шари шкіри, сироватка має здатність стимулювати вироблення колагену. Колаген є основним структурним білком, що міститься у сполучній тканині. Саме він робить нашу шкіру красивою та пружною.

Акне-кілер

Під впливом повітря, сонця, сигаретного диму та інших факторів шкірне сало, що виробляється нашою шкірою, має схильність до окислення, що провокує розвиток акне. VITAMIN C POWER SERUM ефективно перешкоджає окисленню шкірного сала, тим самим усуваючи одну з важливих причин виникнення та розвитку акне.

Освітлення

Сироватка помітно освітлює пігментні плями та сліди пост-акне, приводить у тонус тьмяну шкіру, надаючи їй більш рівного та природного відтінку.

Головний компонент SAP у концентрації 10% посилений таким природним антиоксидантом як вітамін Е, який посилює дію, забезпечує захист від ультрафіолету, освітлює шкіру та захищає від окислювальних процесів. Ферулова кислота – третій важливий компонент, який працює в комплексі з вітамінами С та Е. Він ефективно захищає шкіру від вільних радикалів та поглинає УФ-промені.

Розацеа

Вітамін С має протизапальну дію і, за деякими даними, здатний зміцнювати стінки судин навіть при нанесенні на шкіру.

Склад

AQUA (WATER), SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, ARCTOSTAPHYLOS UVA URSI EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE EXTRACT, GLYCERIN, ETHOXYDIGLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, POLYSORBATE 80, CITRUS GRANDIS SEED, POLYSORBATE 20, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM (XANTHOMONAS CAMPESTIS), TOCOPHERYL ACETATE, FERULIC ACID, GRAPEFRUITE (CITRUS PARADISI) ESSENTIAL OIL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Спосіб застосування

Наносити вранці та/або ввечері невелику кількість на очищену шкіру обличчя та шиї перед застосуванням зволожуючого крему. З обережністю використовувати на зоні навколо очей. При використанні засобів з кислотами, що відлущують, ретиноїдами або будь-якими іншими подразнюючими компонентами, сироватку не рекомендується наносити з ними одночасно, тобто нашаровувати один на одного. Застосування таких засобів краще розносити у різний час доби або у різні дні.

Відгуки

(49)

2024.01.23
Саме цей продукт не сподобався, неприємний запах, ефекту сяяння шкіри немає. Але є багато продуктів, які сподобалися і беру вже не перший раз.
[Відповісти]

2024.01.18
Вітаю! Хочу поділитися відгуком про використання косметики 1stly_skincare. Використовую іі все 2 місяці і бачу неймовірні результати, мені здається, що за останні років 7 моя шкіра ще так не виглядала ніколи, вона сяє і висипань стає набагато менше. Я вже навіть думала що з моєю проблемою мені ніхто не допоможе та ви зробили просто неможливе, я дуже рада що знайшла вас. Дякую!
[Відповісти]

2023.08.13
Користуюся сироваткою близько 4 тижнів і результат дійсно помітний, уже навіть першого тижня використання. У мене були застійні пігментні плями, які стали значно світлішими і зменшились. Також гарно регулює виділення шкірного жиру, шкіра відчувається значно свіжішою. Сироватка дійсно працює, буду замовляти ще. 
[Відповісти]

2023.07.18
Отримала замовлення, дякую вам за швидку доставку. Одразу почала використовуваи, в мене гіперпігментація, і з першого разу відчулася робота сироватки та маски з кислотами, це приємно. Після маски шкіра ніби дуже добре вимита, сироватка підтягує та дає сяйво. З Вами приємно мати справу! Бажаю Вам успіхів!
[Відповісти]

2023.07.17
Хочу подякувати Вам за вашу продукцію і що колись я нарапила на вас, сироватка С дійсно працює мої пігментні плями почали світліти і мені результат дуже подобається а я користуюсь нею лише декілька днів і такий результат, це просто космос, а не думала що косиетика може так справлятись і вже думала записуватись до космеметолога
[Відповісти]

2023.07.15
Буду замовляти 2гу баночку. Продукт перевершив очікування
[Відповісти]

2023.03.01
Замовила багато чого з бренду. Усе гарно підійшло. Лише питання по сироватці з віт С. Бо вона в мене скачується завжди, наношу на повністю сухе обличчя. І вона навіть у бутилочці видно що густа. До прикладу, сироватка з ніацинамідом прям ріденька і проблем немає. Не знаю що не так..
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.

Гарно доповнюють