Пінка для вмивання з бурштиновою кислотою, 150 мл

Пінка для вмивання з бурштиновою кислотою, 150 мл

4.38572 56 5
317грн
Цена:
+

Очищаюча пінка з бурштиновою кислотою «1STLY» має знижений рН, і відмінно підходить для підготовки шкіри до використання кислот, пілінгів та сильнодіючих активів.

 

Підходить для: будь-якого типу шкіри, не викликає подразнень та пересушування.

 

Переваги:

  • Короткочасний вплив кислотного середовища благотворно впливає на шкіру, тонізуючи і очищуючи пори.
  • Винятково м'які та натуральні ПАР не порушують гідроліпідного балансу шкіри, лише дбайливо очищаючи поверхневі забруднення.

Ключові компоненти:

  • Головний актив, бурштинова кислота - сильний мультизадачний компонент, що має антимікробні, протизапальні властивості, особливо ефективно працює як антиакне засіб. Завдяки структурі подібній до ліпідів шкіри і відлущуючих властивостей, здатний стимулювати оновлення на клітинному рівні, роблячи шкіру пружною і сяючою.

 

Склад

AQUA (WATER), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, COCO-GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SUCCINIC ACID, SODIUM HYALURONATE, SODIUM OLIVOYL GLUTAMATE, GLYCERIN, PANTOTHENIC ACID, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF WATER, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT, PROPANEDIOL, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

Спосіб застосування

Нанесіть засіб на обличчя, м'яко масажуючи розподіліть по шкірі. Змийте прохолодною водою.

Відгуки

(29)

2024.04.15
Доброго вечора! До та після (4 місяці різниця). Користувалась пінкою, гідрофільною олією, тонік з муцином равлика, крем з пробіотиками та крем з бакучіолом. Додатково маска з рожевою глиною, маска з ацтецькою глиною. Використовувала на нові висипання і постакне. Засоби чудово впоралися з висипаннями, спочатку підсушили їх, а потім все швидко зажило.
[Відповісти]

2024.04.11
Користуюсь приблизно 2 місяці - тільки найкращі враження! НЕ СТЯГУЄ ШКІРУ, ДУЖЕ ЛЕГКО ЗМИВАЄТЬСЯ З ВОДОЮ - НЕМАЄ ЦЬОГО НЕПРИЄМНОГО ВІДЧУТТЯ, КОЛИ ДОВГО НЕ МОЖЛИВО ЗМИТИ ЗАСІБ. Використовую щодня, але засобу ще багато, що свідчить по економічність! Єдине, зовсім трохи підсушує шкіру, проте це нормально для такого формату вмивалок.
[Відповісти]

2024.04.10
Дуже ніжно та делікатно очищує шкіру обличчя. Одна з моїх улюблених пінок. Взагалі у 1STLY дуже гарні засоби для вмивання
[Відповісти]

2024.04.09
Пінка змінила структуру і дуже після неі шкіру стягує і сушить , також обсипає прищами! Доповнюю попередній відгук!!!
[Відповісти]

2024.04.12
Інна, ви написали відгуки на 5 засобів і на кожен у вас однакова реакція. Якщо ви зіткнулися з появою висипів це може бути реакцією на один з компонентів, але ніяк на всі продукти разом. Радимо вам припинити використання придабнних вами засобів на 10 днів, після вводити їх в догляд поступово. Це дозволить вам безпомилково з’ясувати на який засіб ваша шкіра реагує негативно.
[Відповісти]

2024.02.27
Користуюсь пінкою регулярно з вересня 2023 року (та ще багато засобів бід бренду) і це завжди була любовна любов закінчила не одну баночку і завжди була задоволена. Але нещлдавно зробила замовлення і мушу визнати, що щось змінилося. Після вмивання відчуваю виражену стягненість шкіри і бажання одразу зволожити її. За два тижні використання з моєї овер жирної шкіри вона стала комбі зі схильністю до сухості (місцями аж занадто). Тепер доводиться шукати якусь альтернативу як засіб для вмивання
[Відповісти]

2024.04.12
Олександра, склад пінки незмінний вже багато років. Це працююча формула і ми зацікавлені у її збереженні. У міжсезоння шкіра часто і дуже різко змінює свій стан, ваші відчуття можуть бути пов’язані саме із цим явищем.
[Відповісти]

2023.09.19
користувалася місяць засобами цього бренду (пінка з бурштиновою кислотою, зволожуючий спф, кислотний тонер та крем з пептидами),тон шкіри став більш рівним, підшкірні прищики зійшли, або їх стало набагато менше. в мене комбінована шкіра всі засоби пілійшли. 
пінка зі зручним дозатором, запах схожий на мильні бульбашки. м'яко очищає, не залишає сильної стягнутості, чи відчуття, ніби шкіра скрипить.
[Відповісти]

2023.02.15
Обожнюю цю пінку, вже 2га банка за рік закінчилась, але тому що вона незакінчується, однієї вистачило на пів року!Дуже гарно очищує.
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3 4
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.