Ніжний крем з пептидами та олією марули для відновлення шкіри, 50 мл

Ніжний крем з пептидами та олією марули для відновлення шкіри, 50 мл

3.54386 57 5
429грн
Цена:
+

Поживний зволожуючий та заспокійливий крем розроблений навмисно як завершальний доглядовий етап після використання сильнодіючих активів, таких як АНА/ВНА кислоти, ретинол, скраби та пілінги. Він пом'якшить дію агресивних компонентів, ефективно заспокоїть шкіру, збереже пори чистими та захистить шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Після того, як кислоти міцно увійшли в нашу б'юті рутину, дія масових кремів для молодості та сяйва виявилася недостатньою. Безумовно, крем як завершальний доглядовий етап повинен нести відповідальність за всі попередні етапи догляду, адже від нього залежить, якою для вашої шкіри виявиться дія потужних активів - ефективною або руйнівною. У «1STLY» створили саме такий крем, який не стоятиме осторонь, а дружно працюватиме разом з усіма іншими засобами вашої косметички.

У складі крему неймовірно потужний і цінний склад інгредієнтів – оліго- та тетра-пептиди, олія марули, чистий сквалан та гіалуронова кислота. Пептиди синтезують нові білки замість зруйнованих, і роблять це не тільки після пошкоджень шкіри, а й при її природному оновленні, цим самим вирішуючи проблему "старіння" . Високий вміст омега кислот 3-6-9 забезпечить шкіру живленням. А олія марули, сквалан та гіалуронова кислота – це саме те поєднання, яке забезпечує неймовірний зволожуючий ефект відразу на всіх рівнях епідермісу.

Сік алое та зелений чай остудять і заспокоять роздратовану шкіру, знявши запалення та почервоніння.

Крем не містить парабенів, ефірних олій та синтетичних барвників, що унеможливлює ризик отримання додаткових подразнень.

Завдяки нерафінованій олії Ши крем вкриває шкіру ніжною невідчутною вуаллю, захищаючи її від впливу вільних радикалів, токсинів та сухого повітря.

Тепер ваш догляд за шкірою стане по-справжньому повноцінним та правильно завершеним.

Склад

AQUA (WATER), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) OIL, SCLEROCARYA BIRREA (MARULA) SEED OIL, ROSA CANINA FRUIT OIL, SQUALANE, SODIUM HYALURONATE, OPUNTIA FICUS-INDICA FLOWER EXTRACT, COCOA SEEDS EXTRACT POWDER, VITIS VINIFERA FRUIT EXTRACT, CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDES, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-3, EMULSIFYING WAX, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN STEARATE, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL MONOSTEARATE, PANTOTHENIC ACID, ALLANTOIN, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, CARBOMER, TOCOPHEROL, POLYSORBATE-20, AROMA (PERFUME), ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

Спосіб застосування

SILK SKIN можна наносити як вранці, так і ввечері, комбінуючи з будь-якими видами сироваток та пілінгів для досягнення максимального ефекту.

Відгуки

(56)

2024.03.09
Користуюсь цим кремом вже близько року, тому можу впевнено сказати, що він чудово підійшов для моєї сухої чутливої шкіри, схильної до висипань. Стан шкіри значно покращився, крем добре живить суху шкіру, очищує пори, тон вирівнявся, висипання не турбують. Я навіть здивована, що так пощастило підібрати те, що дійсно підходить, бо пробувала багато аптечних засобів, а результат був гірший.
[Відповісти]

2024.01.16
Вже більше місяця користуюсь вашими засобами і хочу показати своє до/після. Тепер тільки ви!
На фото «до» це ще не видно наскільки шкіра була суха і червона (телефон не передав)
[Відповісти]

2023.09.19
користувалася місяць засобами цього бренду (пінка з бурштиновою кислотою, зволожуючий спф, кислотний тонер та крем з пептидами),тон шкіри став більш рівним, підшкірні прищики зійшли, або їх стало набагато менше. в мене комбінована шкіра всі засоби пілійшли. 
крем легко наноситься, не залишає відчуття плівки, чи жирності, вистачає невеликої кількості продукту для обличчя та шиї. запах трохи нагадує бабусин старий крем.
[Відповісти]

2023.07.18
ЦЕ ДУЖЕ КРУТИЙ КРЕМ. Найкращий, дієвий, якісний продукт українського виробництва.
[Відповісти]

2023.07.14
Користувалась вашою косметикою 4 місяці. шкіра була ідеальна. Закінчились крема, руки не дійшли замовити та вирішила проексперементувати. Повернулася до крему, що використовувала раніше і повернулась шкіра з висипанням. Тож я впевнилась - ви найкращі!
[Відповісти]

2023.07.11
У мене суха і чутлива шкіра з розацеа. Я тестувала багато засобів цього бренду і черга дійшла до цього крему.
Перші рази був непоганий зволожуючий ефект та через тиждень шкіра почала реагувати на нього - почервонінням і зудом по всьому обличчю. У деяких місцях зявилися камедони ( до того не було - лише після використання цього засобу помітила їх появу)
[Відповісти]

2022.10.28
Можливо, комусь мій відгук допоможе. Я замовляла багато продуктів цього бренду, тому і повз цього крему не пройшла. У мене комбінована і досить проблемна шкіра. Спочатку крем мені дуже сподобався, він дійсно круто зволожує, але через деякий час почали з‘являтись закриті комедони, які потім запалювались. Методом виключення виявилось, що саме крем став причиною, можливо, через масло ши в складі. Тому, в кого проблемна шкіра, будьте обережні! Для дуже сухої має підійти
[Відповісти]

2022.11.11
Саме так,цей крем підійде тільки сухій шкірі чи нормальній і то нормальній треба обережніше ,бо у складі масло в чистому виді..
[Відповісти]

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 ... 8
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.