Базовий набір для всіх типів шкіри

Базовий набір для всіх типів шкіри

4.65641 39 5
Цена:
839грн
988грн
+

Що входить до набору:

 

1. Пінка для вмивання з бурштиновою кислотою, 150 мл

Очищаюча пінка з бурштиновою кислотою «1STLY» має знижений рН, і відмінно підходить для підготовки шкіри до використання кислот, пілінгів та сильнодіючих активів. Короткочасний вплив кислотного середовища благотворно впливає на шкіру, тонізуючи і очищуючи пори. Винятково м'які та натуральні ПАР не порушують гідроліпідного балансу шкіри, лише дбайливо очищаючи поверхневі забруднення.

Головний актив, бурштинова кислота - сильний мультизадачний компонент, що має антимікробні, протизапальні властивості, особливо ефективно працює як антиакне засіб. Завдяки структурі подібній до ліпідів шкіри і відлущуючих властивостей, здатний стимулювати оновлення на клітинному рівні, роблячи шкіру пружною і сяючою.

Пінка підходить для будь-якого типу шкіри, не викликає подразнень та пересушування.

 

2. Зволожуючий тонер із соком алое та муцином равлика, 175 мл

Умивання – важливий крок у очищенні шкіри, але гарне очищення часто залишає почуття сухості та стягнутості, навіть після нанесення крему. Тонер із соком алое та муцином равлика покликаний відновити водний баланс шкіри після очищення, захищаючи її від пересушування. Також тонер дозволить налагодити рН баланс шкіри і допоможе вашому зволожуючому крему або сироватці ввібратися глибоко і повністю.

Тонер м'яко очищає, глибоко живить і зволожує, знімає запалення, покращує вироблення колагену, сприяє звільненню від зморшок і в'ялості.

 

3. Ніжний крем з пептидами та олією марули для відновлення шкіри, 50 мл

У складі крему неймовірно потужний і цінний склад інгредієнтів – оліго- та тетра-пептиди, олія марули, чистий сквалан та гіалуронова кислота. Пептиди синтезують нові білки замість зруйнованих, і роблять це не тільки після пошкоджень шкіри, а й при її природному оновленні, цим самим вирішуючи проблему "старіння" . Високий вміст омега кислот 3-6-9 забезпечить шкіру живленням. А олія марули, сквалан та гіалуронова кислота – це саме те поєднання, яке забезпечує неймовірний зволожуючий ефект відразу на всіх рівнях епідермісу.

Сік алое та зелений чай остудять і заспокоять роздратовану шкіру, знявши запалення та почервоніння.

Крем не містить парабенів, ефірних олій та синтетичних барвників, що унеможливлює ризик отримання додаткових подразнень.

Завдяки нерафінованій олії Ши крем вкриває шкіру ніжною невідчутною вуаллю, захищаючи її від впливу вільних радикалів, токсинів та сухого повітря.

 

 

Склад

Спосіб застосування

Відгуки

Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.