Набір для сухої шкіри

Набір для сухої шкіри

3.77826 23 5
Цена:
1075грн
1344грн
+

Найкращий спосіб зробити шкіру по-справжньому свіжою та зволоженою – використовувати відразу кілька засобів різної цільової дії.

1. Тонер для делікатного очищення та зволоження, 175 мл

Умивання – важливий крок у очищенні шкіри, але гарне очищення часто залишає почуття сухості та стягнутості, навіть після нанесення крему. Тонер із соком алое та муцином равлика покликаний відновити водний баланс шкіри після очищення, захищаючи її від пересушування. Також тонер дозволить налагодити рН баланс шкіри і допоможе вашому зволожуючому крему або сироватці ввібратися глибоко і повністю.

Тонер м'яко очищає, глибоко живить і зволожує, знімає запалення, покращує вироблення колагену, сприяє звільненню від зморшок і в'ялості.

2. Маска з АНА кислотами для оновлення шкіри, 100 мл

Супер команда органічних кислот (гліколева, молочна, яблучна та лимонна) у складі маски допоможуть м'яко відлущити верхні шари епідермісу та запустити процес регенерації клітин. 20% органічних кислот у складі маски дозволять ефективно зруйнувати зв'язки між ороговілими клітинами. У той же час кислоти у складі є одними з найделікатніших, що дозволяє дбайливо зняти ороговілий шар, не порушивши його цілісності.

3. Сироватка з трьома видами гіалуронової кислоти, 30 мл

У складі цієї сироватки одразу 3 види гіалуронової кислоти різної молекулярної ваги. Кожен вид забезпечує вплив на різні шари епідермісу, і таким чином втричі збільшує ефективність зволоження.

Дія сироватки здатна забезпечити повноцінне зволоження протягом 24 годин. Тепер ви можете не переживати про сухість, зневоднення і ранні зморшки. Сироватка подбає про правильний водний баланс і здоров'я вашої шкіри.

4. Ніжний крем з пептидами та маслом марули для оновлення та регенерації шкіри, 50 мл

У складі крему неймовірно потужний і цінний склад інгредієнтів – оліго та тетра-пептиди олія марули, чистий сквалан та гіалуронова кислота. Пептиди синтезують нові білки замість зруйнованих, і роблять це не тільки після пошкоджень шкіри, а й при її природному оновленні, цим самим вирішуючи проблему "старіння" . Високий вміст омега кислот 3-6-9 забезпечить шкіру живленням. А олія марули, сквалан та гіалуронова кислота – це саме те поєднання, яке забезпечує неймовірний зволожуючий ефект одразу на всіх рівнях епідермісу.

Сік алое та зелений чай, остудять і заспокоять роздратовану шкіру, знявши запалення та почервоніння.

Крем не містить парабенів, ефірних олій та синтетичних барвників, що виключає ризик отримання додаткових подразнень.

Завдяки нерафінованій олії Ши крем огортає шкіру ніжною невидимою вуаллю, захищаючи її від впливу вільних радикалів, токсинів та сухого повітря.

Тепер ваш догляд за шкірою стане по-справжньому повноцінним та правильно завершеним.

Склад

Спосіб застосування

Відгуки

Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.