Гуаша із рожевого кварцу

Гуаша із рожевого кварцу

3.51923 52 5
345грн
Цена:
+

Гуаша із натурального рожевого кварцу ідеально підходить для щоденного масажу обличчя. Має лімфодренажну дію, розгладжує шкіру та знімає м'язову напругу, роблячи шкіру свіжішою та пружною.

Регулярний масаж обличчя з гуашу:

  • покращує колір обличчя;
  • повертає сяйво та пружність;
  • робить контури особи чіткішими;
  • знімає м'язову напругу;
  • розгладжує дрібні зморшки.

Гуаша виготовлена з натурального кварцу - це тендітний камінь, не кидайте його.

Склад

Спосіб застосування

На попередньо очищену шкіру обличчя нанести зволожуючий крем або сироватку для кращого ковзання гуаша. Повторюйте рухи щонайменше по п'ять разів на кожній із зон. Зона підборіддя: поставте гуаша під кутом 15-20 градусів до обличчя, повільно та усвідомлено ведіть масажором від центру підборіддя до мочки вуха. Повторіть кілька разів по обидва боки. Лоб: поставте гуаша у перенісся довгою основою до обличчя, повільними рухами піднімайте гуаша до лінії росту волосся. Повторіть рух. Область щік: почніть від області крил носа і рухайте гуаша вушками до лиця вгору по щоках і вилицях, просуваючись до вух. Повторіть рух. Зона брів: поставте гуаша вушками на початок брови у переніссі, рухайте гуаша по лінії брови до вуха. Повторіть рух. Всі рухи робляться з невеликим тиском, не варто тиснути занадто сильно. Використовуйте схему масажу і рухайтеся строго масажними лініями. Для вираженого ефекту використовуйте щодня протягом 3-5 хвилин. Після та перед кожним використанням мийте гуаша.

Відгуки

(4)

2021.11.24
Очень классная штука, после 1 дня применения результат виден, удобная форма именно такая сердце, скользит отлично, занимаюсь по видео в ютубе! Лицо после массажа горит огнём! Но это и хорошо!
[Відповісти]

2021.11.08
В руке удобно лежит и для лица форма скребка хорошая. На плоской стороне немного есть царапины и шероховатости, но главное, что пришёл целый и рёбра гладкие))
[Відповісти]

2020.07.08
Вышка для домашней гимнастики лица, хорошо держит прохладу даже не храня его в холодильнике, просто поддержать под струей холодной воды и в путь по массажным линиям)
[Відповісти]

2020.07.07
Качественный, без изъянов. Хорошо упакованный пришел. Для массажа лица подходит идеально.
[Відповісти]

Сторінки: 1
Залишити свій відгук
Фото:
Максимальный размер одной фотографии - не более 5 Мб.
Введіть символи: *
captcha
Оновити
Потрібна допомога в підборі продуктів?
Пиши в Instagram Direct для безкоштовної консультації.